Šī ir zupa nosalušiem deguniem pēc ziemas prieku baudīšanas dzestrajā ziemas gaisā.
Ja jums ir iespēja – zupu var vārīt arī ārā, uz ugunskura!
Pasniegšanai
Sīpolus, ķiploka daiviņas nomizo un smalki sakapā.
Bekonu sagriež nelielās strēmelītēs.
Uzkarsē pannā ~ 1 ēdamkaroti eļļas, un visu apcep ~ 3–5 minūtes, līdz sīpoli ir kļuvuši zeltaini.
Burkānu notīra un sagriež nelielos gabaliņos, pievieno pannas saturam.
Tad šķēlītēs sagriež un pievieno sēnes. Visu pacep vēl 5–10 minūtes.
Pievieno tomātu pastu, samaisa, un gatavo 1 minūti.
Pannas saturu pārliek lielākā katlā, pievieno buljonu, miežu pārslas, raudeni, piparus, lauru lapas, selerijas saknes šķēles un gatavo ~ 15–20 minūtes. Ja zupa ir pārāk bieza, pielej vēl nedaudz buljona vai ūdens.
Kad zupa gatava, tai pievieno smalki sagrieztus marinētos gurķus un izslēdz liesmu. Pasniedz ar krējumu un smalki sakapātiem zaļumiem.
Dose for cialis: Not recommended.