Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Zemeņu laša tartars
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
200g laša filejas bez asakām
1 neliels gurķis
1 liels avokado
150g zemenes
1 laims
buntīte dilles
buntīte svaigas piparmētras
ķiploku sāls
citronpipari
maizīte (sagrilēšanai)
Pagatavošana
Lasim noņem ādu, iztīra no asakām. Visu smalki sakapā pavisam nelielos kubiņos un liek bļodā
Avokado sasmalcina un cik iespējams sasmalcina līdzīga lieluma gabaliņos, tas noderēs, lai veidotu ķepīgu masu un saturētu kopā lasi
Zemenes attīra un sakapā tāpat kā lasi. Arī gurķi sagriež tādā pašā veidā, neizmantojot mīkstuma daļu
Visu sajauc viendabīgā masā, pievieno piparus, ķiploku sāli un laima sulu. Pēc garšas pievieno dilles vai piparmētras
Perfekti!!!