Avokado braunijs

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

1 liels avokado

2 olas

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

50 g brūnā cukura

3 ēdamkarotes izkausētas kokosriekstu eļļas vai gī sviesta

50 g mandeļu miltu

50 g kakao

1 tējkarote cepamā pulvera

½ tējkarotes sāls

100 g šokolādes gabaliņu

Pagatavošana

  1. Virtuves kombainā vispirms liek mitrās sastāvdaļas, masu samaļ, līdz tā kļūst viendabīga.
  2. Tad pievieno sausās sastāvdaļas un atkal samaļ.
  3. Pēdējos pievieno šokolādes gabaliņus un iemaisa masā.
  4. Šokolādes masu lej cepamajā formā aptuveni 2 cm biezumā un cep 17–20 minūtes 180 grādos.
  5. Ļauj pilnībā atdzist pirms pasniegšanas.

Komentāri: