Šādi sagatavota cūkgaļa ir ļoti aromātiska un sulīga, pie tam savdabīgā zaļā krāsā.
Gaļai:
Salātiem:
Gaļa:
Salāti:
Gaļa:
Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež ~ 1 cm biezās šķēlēs.
Sīpolus notīra un sagriež gredzenos.
Gaļu un sīpolus kārto pamīšus bļodā un pārlej ar sojas mērci. Pieber sāli, piparus un samaisa. Gaļu nemīca, bet vienmērīgi sacilā.
Skābenes noskalo, nosusina un sagriež.
Liek lielā traukā, pielej ~100 ml auksta ūdens un sablenderē. Ja blenderis vai virtuves kombains ar grūtībām maļ skābenes, pielej vēl nedaudz ūdens.
Iegūto skābeņu masu pielej gaļai un rūpīgi samaisa.
Bļodu pārsedz, liek vēsumā uz 56h.
Gaļu grilē ~10-15 minūtes.
Salāti:
Ķīnas kāpostu smalki sagriež.
Gurķi pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs.
Tomātus, papriku un seleriju kātus sagriež nelielos gabaliņos. Pievieno salātiem.
Sēklu maisījumu uz pannas apgrauzdē un pārkaisa dārzeņiem.
Salātus pārlej ar citrona sulu un eļļu.
Pārkaisa ar sāli un citronpipariem.
Viegli sacilā visu kopā.
Pasniedz ar svaigi grilēto gaļu.
Enjoyed examining this, very good stuff, thankyou. Talk sense to a fool and he calls you foolish. by Euripides.