Vistas buljonzupa ar kaltētām sēnēm, kartupeļiem un Vidusjūras garšaugiem

Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas šķiņķu
  • 600 ml ūdens
  • 1 liels burkāns
  • 2–3 vidēji kartupeļi
  • 1 vistas buljona kubiņš
  • Vidusjūras garšaugi
  • 2 saujas kaltētu gaileņu

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Sēnes uz nakti liek ūdenī uzbriest.
  2. Nākamajā dienā nomizo burkānus un kartupeļus. Vistu cep uz pannas, līdz tā ir zeltaini brūna un gatava. Noņem no pannas un sagriež šķēlēs.
  3. Uz pannas lej ūdeni no sēnēm, lai atrauj labumu no pannas. Ūdeni ar sēņu buljonu lej katliņā. Pievieno BIO vistas buljona kubiņu, burkānus un kartupeļus. Vāra, līdz dārzeņi gatavi un sasautējušies. Pievieno sagriezto vistu, pārkaisa ar Vidusjūras garšvielu maisījumu un pasniedz.

Komentāri: