Viegli pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens. Sinepes un medus ir lieliska kombinācija, kas gandrīz vienmēr garantē sulīgu rezultātu.
1. Vistas filejas noskalo un atdala no cīpslām. Katru fileju sagriež 3 vienāda lieluma gabalos.
2. Sagatavo marinādi no sinepēm, medus un 1 apelsīna sulas. Sagrieztos vistas filejas gabalus liek lielā traukā un samaisa ar marinādi. Atstāj iemarinēties uz 30 minūtēm vai ilgāk.
3. Iemarinētos gabaliņus strauji apcep uz sakarsētas grilpannas no abām pusēm.
4. Sagatavo kartupeļu stienīšus.Nomizo saldo kartupeli un sagriež vienāda izmēra stienīšos.
5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai grila režīmā. Stienīšus kārto uz cepamā papīra, apslaka ar olīveļļu un cep 10–15 minūtes.
6. Apgrilētās vistas filejas kārto uz cepamā papīra un cep vienā krāsnī ar kartupeļu stienīšiem, arī ~ 10–15 minūtes.
7. Kartupeļu stienīšus kārto citu virs cita, pāri liekot vistas filejas gabaliņu.
1. Vistas filejas noskalo un atdala no cīpslām. Katru fileju sagriež 3 vienāda lieluma gabalos.
2. Sagatavo marinādi no sinepēm, medus un 1 apelsīna sulas. Sagrieztos vistas filejas gabalus liek lielā traukā un samaisa ar marinādi. Atstāj iemarinēties uz 30 minūtēm vai ilgāk.
3. Iemarinētos gabaliņus strauji apcep uz sakarsētas grilpannas no abām pusēm.
4. Sagatavo kartupeļu stienīšus.Nomizo saldo kartupeli un sagriež vienāda izmēra stienīšos.
5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai grila režīmā. Stienīšus kārto uz cepamā papīra, apslaka ar olīveļļu un cep 10–15 minūtes.
6. Apgrilētās vistas filejas kārto uz cepamā papīra un cep vienā krāsnī ar kartupeļu stienīšiem, arī ~ 10–15 minūtes.
7. Kartupeļu stienīšus kārto citu virs cita, pāri liekot vistas filejas gabaliņu.
Izskatās ļoti apetelīgi un skaisti, es varbūt pieliktu mazliet ķiploku. Šovakar izmēģināšu!
Ļoti patika gaļas marināde. Tikai apelsīnu sulu liku mazliet mazāk, jo dikti salds apelsīns trāpījās. Izmantoju atkaulotajiem vistas stilbiņiem. Izdevās lieliski! Paldies!