Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Vērsis sarkanajā laukā
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
½
sarkanā kāposta
60–100 g vītinātas gaļas
grauzdētu riekstu maisījums
eļļa cepšanai
Pagatavošana
Kāpostu sagriež nelielos gabaliņos. Uzkarsē pannā eļļu un apcep kāpostus līdz brīdim, kad tie paliek mīksti.
Kāpostu gabaliņus kārto uz šķīvja, pārklāj ar vītinātās gaļas strēmelītēm un grauzdētajiem riekstiem. Ieteicams pasniegt, kamēr kāposti vēl silti.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Veselīgāki vistas nageti
Pildīts saldais kartupelis
Krāsnī cepti kartupeļi ar brokoļiem un sieru
Peldošās salas
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: