Uzvāra kafiju, pievieno siltu pienu.
Sarīvē šokolādi.
Olu dzeltenumus kopā ar cukuru saputo gaišās putās.
Pievieno sieru.
Pielej liķieri.
Atsevišķi sakuļ saldo krējumu un pievieno siera masai. Samaisa vai viegli sakuļ ar mikseri, lai visas sastāvdaļas būtu vienmērīgi samaisījušās.
Ieber katliņā ~ 150 g ogu, pievieno 2–3 ēdamkarotes cukura un 1 ēdamkaroti ūdens un vāra, līdz ogas ir izšķīdušas.
Izberž caur sietu, atdzesē.
Ogas pievieno krēmam. Samaisa.
Kafiju ielej lēzenā traukā un sāk gatavot desertu: katru cepumiņu ļoti strauji pamērcē viegli siltā kafijā.
Liek veidnes apakšā.
Virsū klāj krēma kārtu.
Uzber nedaudz ogu.
Atkarībā no veidnes lieluma atkārto 2 vai 3 kārtas. Noslēdz ar krēma kārtu.
Pārkaisa ar ogām un dekorē ar skaidiņās sarīvētu šokolādi.
Komentāri: