500 g laša filejas
1 cukīni
1 galviņa brokoļa
150–200 g papriku
4 daiviņas ķiploku
2 burkāni
150 g eringi sēņu
4 ēdamkarotes olīveļļas
zariņš rozmarīna
zariņš timiāna
sāls un pipari
1. Laša fileju liek uz folijas, pārber ar sāli un pipariem, pārlej 1 ēdamkaroti olīveļļas.
Pāri liek rozmarīnu un timiānu. Pārklāj ar foliju.
2. Dārzeņus sagriež lielākos gabalos, liek bļodā, piespiež ķiplokus, pārber sāli, piparus
un eļļu. Ļauj mazliet visam ievilkties.
3. Liek visu uz grila un cep. Lasi cep apmēram 10–15 minūtes, beigās atver foliju un
ļauj filejai mazliet apbrūnēt. Vai arī liek sakarsētā cepeškrāsnī grila režīmā 220 ºC
temperatūrā uz 20 minūtēm. Tad lasim neliek pāri foliju.
Komentāri: