Tumšā čabata ar olīvu krēmsieru, persikiem, vārītām bietēm un liellopu gaļu

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • kārbiņa RASA krēmsiera ar olīvām
  • 1 tumšā čabatas maize
  • 2 persiki
  • 2 vidēji lielas vārītas bietes
  • 6 tējkarotes pesto
  • 18 plānas šķēlītes žāvētas liellopu gaļas

Pagatavošana

  1. Čabatu sagriež garenās šķēlēs. Maizi apslaka ar olīveļļu, apbārsta ar sāli un liek cepeškrāsnī apgrauzdēt.
  2. Vārītās bietes sagriež plānās ripiņās. Persikus nomazgā un sagriež plānās ripiņās.
  3. Uz katras puses bagātīgi smērē RASA krēmsieru ar olīvām, pāri pamīšus kārto šķēlītes žāvētas liellopu gaļas, persiku ripiņas un  biešu ripiņas. Starp persiku un bieti vēl iesmērē ½ tējkarotes pesto, lai viss turētos kopā.