Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Tumšā čabata ar olīvu krēmsieru, persikiem, vārītām bietēm un liellopu gaļu
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
kārbiņa RASA krēmsiera ar olīvām
1 tumšā čabatas maize
2 persiki
2 vidēji lielas vārītas bietes
6 tējkarotes pesto
18 plānas šķēlītes žāvētas liellopu gaļas
Pagatavošana
Čabatu sagriež garenās šķēlēs. Maizi apslaka ar olīveļļu, apbārsta ar sāli un liek cepeškrāsnī apgrauzdēt.
Uz katras puses bagātīgi smērē RASA krēmsieru ar olīvām, pāri pamīšus kārto šķēlītes žāvētas liellopu gaļas, persiku ripiņas un biešu ripiņas. Starp persiku un bieti vēl iesmērē ½ tējkarotes pesto, lai viss turētos kopā.
Komentāri: