Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Tītara kaneloni ar citronu
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
5 personām
Sastāvdaļas
400 g tītara maltās gaļas
400 g rikotas siera vai vājpiena biezpiena
miziņa no 1 citrona
½ tējkarotes kanēļa
10 saulē kaltēti tomāti
buntīte pētersīļu
200 ml saldā krējuma
21 kanelonu trubiņa (1 iepakojums)
200 g trekna siera
svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
Bļodā sajauc malto gaļu ar rikotu. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus, sakapātus pētersīļus, citrona miziņu, kanēli, sāli un svaigi maltus melnos piparus. Visu sajauc kopā viendabīgā masā.
Kanelonu trubiņas pa vienai piepilda ar gaļas masu un kārto uz cepešplāts citu pie citas. Cepešplāti vēlams izvēlēties tādu, lai maliņas būtu vismaz trubiņu diametrā.
Kad visas trubiņas sakārtotas vienā kārtā, tās pārlej ar saldo krējumu. Ja tas visu nenosedz, tad pielej nedaudz ūdens.
Visu pārkaisa ar rīvētu sieru, pārklāj ar foliju un liek krāsnī cepties 30 minūtes. Pēdējās 5–10 minūtes foliju noņem, lai siers sabrūnē un virsiņa paliek kraukšķīga. Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.
Cik grādos jācep?
CIk grādos jācepj?
200 grādos
Super garsigi!!!!!! Pieliku ari kinzu. Rezultats loti patikami parsteidza! Paldies par recepti!!