Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Taizemes nūdeļu salāti
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
100 g Santa Maria stikla nūdeļu
Santa Maria vasabi un sezama garšvielu maisījums
Zemesriekstu mērcei
2 daiviņas ķiploku
30 g rīvēta ingvera
125 g Santa Maria krēmveida kokosriekstu piena
50 g Santa Maria saldās čili mērces, oriģinālās
50 g Santa Maria Thai sojas mērces
1 ēdamkarote Santa Maria Paneng garšvielu
sula no 1 laima
4 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
Salātiem
100 g sniega zirņu
1/3 sarkanās paprikas
1/4 kāpostgalvas
150 g edamame pupiņu
150 g grauzdētu Indijas riekstu
1 vidējs burkāns
1 vidējs gurķis
neliela buntīte loku
150 g ķiršu tomātiņu
Pagatavošana
Pagatavo zemesriekstu mērci. Blenderī liek smalki sarīvētus ķiplokus un ingveru. Pievieno kokosriekstu pienu, čili mērci, sojas mērci, Paneng garšvielu, laima sulu un zemesriekstu sviestu. Visu sablendē vienmērīgas konsistences mērcē.
Nūdeles novāra, tad nokāš no liekā šķidruma un atdzesē.
Visus dārzeņus smalki sakapā, ber bļodā, pievieno Indijas riekstus, novārītās nūdeles un visu kārtīgi samaisa ar sagatavoto zemesriekstu mērci. Pasniedz pārbērtus ar vasabi un sezama garšvielu maisījumu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: