Šokolādes trifeles

Viegla
līdz 30 min
8 personām

Ļoti vienkārša recepte no pāris sastāvdaļām, kas noderēs, lai palutinātu sevi vai iepriecinātu kādu svētkos. Mana mīļākā versija ir šīs trifeles papildināt ar sasmalcinātiem zemesriekstiem, taču ļauj vaļu fantāzijai un dekorē tās, kā vien vēlies!

Sastāvdaļas

160 g tumšās šokolādes

150 g proteīna pudiņa ar šokolādes, vaniļas vai karameļu garšu (var izmantot arī bezpiedevu jogurtu)

150 g zemesriekstu, lazdu riekstu vai Indijas riekstu sviesta

 

Pagatavošana

  1. Ūdens peldē izkausē šokolādi. Šokolādei piejauc klāt pudiņu un riekstu sviestu. Visu samaisa un liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām. 
  2. Masu izņem no ledusskapja un ar rokām veido nelielas bumbiņas. 
  3. Trifeles dekorē, apviļājot tās sasmalcinātos zemesriekstos vai žāvētu ogu gabaliņos.

Komentāri: