Sparģeļu salāti ar sinepju mērci un olām

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g sparģeļu
  • 4 cieti vārītas olas
  • 70 g Parmas siera

MĒRCEI

  • 2 ēdamkarotes angļu sinepju
  • sula no 1 citrona
  • 1 tējkarote medus
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Sparģeļus noblanšē – 5 minūtes liek verdošā sālsūdenī un uzreiz pēc tam pāris minūtes ievieto atvēsināties aukstā ūdenī.
  2. Pagatavo mērci, kopā sajaucot sinepes, citronu sulu, medu un olīveļļu.
  3. Sparģeļus sajauc ar mērci, pārrīvē pāri sieru.
  4. Pāri liek vārītas olas un vēl pārlej ar mērci, ja nepieciešams.