BISKVĪTAM
300 g cukura
75 g kakao
250 g miltu
1,5 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
1 tējkarote sodas
šķipsniņa sāls
120 g augu eļļas
240 g paniņu
230 g ūdens
2 espreso
2 olas
KRĒMAM
150 g sviesta istabas temperatūrā
150 g pūdercukura
150 g Dr. Oetker tumšās šokolādes gabaliņu cepšanai
190 g krēmsiera (“Rasas” vai “Smiltenes”)
75 g zemesriekstu sviesta
KARAMELEI
100 g cukura
100 g saldā krējuma
50 g sviesta
šķipsniņa sāls
KRAUKŠĶIEM
šokolādes vai karameļu kraukšķu bumbiņas no “Gemoss”
RIEKSTU KRAUKŠĶIM
65 g zemesriekstu krēma
25 g vafeļu kraukšķu
25 g smalki drupinātu riekstu
GLAZŪRAI
50 g melnās šokolādes
25 g sviesta
Komentāri: