Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Citrusīgā pasta ar rikotu un spinātiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
250 g spageti makaronu
30 g sviesta
250 g rikotas siera
100 ml saldā krējuma vai auzu krēma
50 g spinātu
50 g cietā siera
sula un miziņa no 1 citrona
šķipsna rīvēta muskatrieksta
sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Katlā uzvāra sālsūdeni un liek vārīties makaronus pēc norādījumiem uz iepakojuma.
Pannā izkausē sviestu, pievieno spinātus un apcep tos, līdz saplakuši. Pievieno citronu sulu, pierīvē miziņu un pieliek rikotu ar saldo krējumu. Savāra krēmīgā mērcē. Ja mērce šķiet par biezu, pievieno ūdeni, kurā vārās pasta. Mērci vāra dažas minūtes, beigās pievieno garšvielas.
Novārītos spageti pievieno mērcei, kārtīgi apmaisa un pārber ar cieto sieru. Pasniedzot var pierīvēt vēl citrona miziņu – garšos vēl svaigāk.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: