fbpx

Šokolādes groziņi ar mandeļu un kokosriekstu krēmu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
8 personām

Sastāvdaļas

  • 50 g Rapunzel BIO kakao pulvera
  • 140 g Biona BIO kokosriekstu miltu
  • 200 g kokosriekstu eļļas
  • 225 g Rapunzel BIO kļavu sīrupa
  • ¼ tējkarotes sāls
  • 130 g Rapunzel BIO kokosriekstu un mandeļu krēma ar datelēm
  • avenes, mellenes vai citas ogas dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Kakao pulveri, kokosriekstu miltus un sāli samaisa bļodā.
  2. Kokosriekstu eļļu katliņā izkausē un kopā ar kļavu sīrupu pievieno bļodā pie sausajām sastāvdaļām. Kārtīgi izmaisa, līdz veidojas viendabīga mīkla. Mīklu atstāj atpūsties 10 minūtes, lai tā sabiezē.
  3. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai. Mafinu formiņas iesmērē ar kokosriekstu eļļu. Katrā formiņā liek 1 ēdamkaroti mīklas, ar pirkstiem vai karoti mīklu izlīdzina, vidū izveido bedrīti, lai ir vietas pildījumam.
  4. Cep sakarsētā krāsnī 10 minūtes, pēc tam pilnībā atdzesē. Kad groziņi atdzisuši, mafinu formiņas uzmanīgi apgāž. Groziņiem vajadzētu pašiem izkrist. Ja tie nekrīt, tad viegli pasit pa formiņas dibenu.
  5. Katru groziņu pilda ar kokosriekstu un mandeļu krēmu un dekorē ar ogām.

Komentāri:

Jūsu komentārs: