Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Šokolādes deserts
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Burvīgs vegāniskais deserts, kas daudzus neticētājus samulsinās, jo avokado patiešām ir lielisks auglis, ko izmantot krēmīgu desertu un kūku pagatavošanā.
Sastāvdaļas
4 nogatavināti avokado
8 ēdamkarotes Rapunzel bio kakao pulvera
160 ml Rapunzel bio kļavu sīrupa
1 Rapunzel bio burbona vaniļas pāksts
½ tējkarotes sāls
120 ml ūdens
avenes
mellenes
Alce Nero bio tumšā šokolāde ar jūras sāli
Pagatavošana
4 porcijām
Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izņem augļa mīkstumu. Liek blenderī.
Pievieno kakao, kļavu sīrupu, vaniļas pāksts pupiņas, sāli un ūdeni. Visu blendē līdz viendabīgai konsistencei.
Nogaršo pudiņu. Ja tas nešķiet pietiekami salds, pievieno vēl nedaudz kļavu sīrupa.
Pudiņu pilda burciņās, dekorē ar ogām un rīvētu šokolādi, liek ledusskapī sastingt. Ņem līdzi piknikā un pārsteidz visus ar gardu desertu.
Pudiņu var uzglabāt burciņās ledusskapī līdz pat divām dienām. Ja tas atdalās, to var samaisīt, lai pudiņš atgūtu vienmērīgo tekstūru.
Komentāri: