Recepte no Pie Galda! 2022.gada augusta/septembra numura! Ieskaties👌
Sastāvdaļas
100 g rīsu galešu
200 g tumšās šokolādes
100 ml kokosriekstu eļļas
100 g zemesriekstu sviesta
50 g kapātu sālītu zemesriekstu
Pagatavošana
Rīsu galetes salauž nelielos gabalos.
Ūdens peldē izkausē šokolādi ar pusi kokosriekstu eļļas, ko pielej rīsu galetēm. Labi izmaisa, masu izgāž uz cepamās plāts vai šķīvja un liek saldētavā uz 5 minūtēm.
Ūdens peldē izkausē zemesriekstu sviestu ar kokosriekstu eļļu, ļauj nedaudz atdzist, pārlej pāri atdzesētajiem kumosiņiem. Uzber sakapātus zemesriekstus. Liek saldētavā uz 5 minūtēm.
Komentāri: