Žurnāla ”Pie Galda!” 2022.gada augusta/septembra numurs

3,99

Mēs esam izlēmuši pagarināt vasaru un pievienot tai arī septembri, tā drīkst? Nu labi, ja ne oficiāli, tad vismaz recepšu ziņā. Gatavojoties šim numuram, esam cītīgi darbojušies virtuvē un pagatavojuši dažādas saulainas un krāsainas receptes.

Laiks novākt ražu! Kāpostgalvas nobriedušas, āboli sārtojas, tomātu stādu ķekari vai lūzt no bagātības. Vasaras nogale un septembris ir īstais laiks, lai krātu vitamīnu rezerves ziemai, gan turpinot pavadīt laiku ārā, gan gatavojot no vietējiem un sezonālajiem augļiem un dārzeņiem. Atliek vien ieiet dārzā, omes siltumnīcā, mežā vai ieklīst tuvējā tirgus placī un pielasīt vai pilnu grozu labumu. Kā vienmēr – žurnāls ir pilns garšīgas iedvesmas, lai no ievāktās ražas varētu pagatavot ko nebijušu.

Šajā numurā īpaši esam izcēluši ziedkāpostu, lai parādītu šī dārzeņa dažādās lietošanas iespējas. Rubrikā “Ikdienai” pagatavojām pilnvērtīgas maltītes, kas četrām personām izmaksās ne vairāk kā 10 eiro. Rubrikā “Saldumi” atrodami seši dažādi atvasaras deserti, kas ir pilnībā vegāniski. Ticam, ka tādi recepšu nosaukumi kā ābolu blondijs, ķirbju un kanēļa rullīši vai ābolu burbona kūka jau liek traukties uz virtuvi un sākt gatavot. Žurnāla lappusēs atradīsiet arī pesto mērču apskatu, īpaši izcēlām tās mērces, kas mums “Pie Galda!” redakcijā garšoja vislabāk.

Lai jauka vasaras nogale un ražīgs jaunais mācību gads!

Kategorijas:

Papildu informācija

Svars 0,35 kg