Šokolādes un piparkūku braunijs ar žāvētām dzērvenēm
Viegla
līdz 1 h
9 personām
Sastāvdaļas
170 g sviesta
200 g tumšās šokolādes
150 g Hanzas Maiznīcas plāno piparkūku, smalki sadrupinātu
3 olas
85 g kviešu miltu
150 g brūnā cukura
6 g cepamā pulvera
šķipsna sāls
100 g žāvētu dzērveņu
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Ūdens peldē izkausē šokolādi ar sviestu. Olas puto ar cukuru, līdz masa dubultojusies, ieputo izkausēto šokolādi ar sviestu.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli, iesijā mīklā, iemaisa piparkūkas un žāvētās dzērvenes. Cepamajā traukā (var izmantot kvadrāta formas vai apaļu) ieklāj cepamo papīru un lej mīklu.
Cep 20–30 minūtes, līdz virspuse sacietējusi, taču pieskaroties jūt, ka vidus vēl nedaudz mīksts, atdzesē un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: