Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Smiltsērkšķu un timiāna sīrups ar kanēli
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
300 g smiltsērkšķu ogu
saišķītis timiāna
1 kanēļa standziņu
200 g Dansukker sīrupa cukura
500 ml ūdens
Pagatavošana
Ogām pievieno ūdeni, timiāna saišķi un kanēļa standziņu, vāra, līdz ogas atdod visu sulu un garšu no garšvielām.
Nokāš un atdzesē līdz 55 °C temperatūrai, pievieno sīrupa cukuru un izmaisa. Sīrupu atdzesē un sašķaida pēc garšas. Lieto kokteiļos, taisot limonādi vai karsto dzērienu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: