SKAUTU HOTDOGS

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4 NOO Cepeškungs vistas gaļas cepamdesiņas
  • kečups, sinepes vai majonēze pēc ieskatiem

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Sajauc visas mīklas sastāvdaļas un ļauj kādu laiku pastāvēt.
  2. Sagatavo kokus, uz kuriem varētu tīt mīklu hotdogam. Tam jābūt tik resnam, cik cepamdesa. Notīra no koka mizu, ieziež to nedaudz ar eļļu.
  3. Mīklu sadaļa 4 daļās, izrullē 20–30 cm garās mīklas strēmelēs un tin apkārt ieeļļotajam kokam, galu saspiežot, lai tas būtu ciet. Maizīte jātaisa tik gara, cik aptuveni ir cepamdesa. Cep šo mīklu virs ugunskura aptuveni 10–15 minūtes, līdz tā ir brūna.
  4. Paralēli uzcep arī cepamdesas, pilda gatavo maizīti ar izvēlēto mērci un liek cepamdesu iekšā.

Komentāri: