Sāls ir brīnišķīga viela, kas jau kopš Bībeles un Senās Ēģiptes laikiem ir bijusi viela, kam piemīt pārdabiskas un pat mistiskas spējas. Neņemot vērā reliģisko pārliecību, nenoliedzami jāatzīst, ka sāls ir ļoti svarīga lieta, kad runa ir par ēdienu. Tas pat bezgaršīgāko ēdienu var pārvērst līdz nepazīšanai, izceļot tā labākās iezīmes un garšas. Electrolux sāls bloks, kas cēlies no Himalaju sāls atradnēm, ir veselīgs un gards ēdienu sālīšanas veids. Sārtais akmeņsāls satur dažādas minerālvielas, tādēļ ēdieni gatavošanas laikā tiek bagātināti ar dabisku garšu, un ēdienam nebūs nepieciešams papildu sviests vai eļļa.
Lai gatavotu ēdienu uz Himalaju sāls bloka, nav nepieciešams āra grils, jo to var sildīt gan uz indukcijas plīts, gan gāzes plīts un pat cepeškrāsnī. Galvenais ir to lēnām uzkarsēt līdz vēlamajai temperatūrai un tad uz tā kārtot ēdienu. Brīdī, kad ēdiens saskaras ar Himalaju sāls bloku, notiek kas maģisks. Ar šo metodi nav iespējams ēdienu ne pārsālīt, ne pielikt tam par maz sāls. Bloks konkrētajam ēdienam atdod tieši tik daudz sāls, cik nepieciešams.
Komentāri: