Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Siera krekeri
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
300 g siera izlases ar ķimenēm un saulē kaltētiem tomātiem
sezama sēklas
kaltēts timiāns
Pagatavošana
Sieru sagriež mazākās šķēlēs (cik lielas būs šķēles, tik lieli būs krekeri) un izkārto uz pannas ar ieklātu cepamo papīru.
Ķimeņu siera šķēles pārkaisa ar sezama sēklām, bet sieru ar saulē kaltētiem tomātiem apber ar timiānu. Var izmantot arī čili pārslas, ķiploku granulas, grauzdētus sīpolus vai jebkādas citas piedevas.
Cep cepeškrāsnī 200 ºC temperatūrā aptuveni 10 minūtes, līdz siers izcepies zeltaini brūns.
Atdzesē un pasniedz. Siera krekeri jāpasniedz tajā pašā dienā, jo istabas temperatūrā tie zaudēs kraukšķīgumu.
Komentāri: