Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
SARKANO PUPIŅU PASTĒTE
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
450 g konservētu sarkano pupiņu
1 daiviņa ķiploka
3 ēdamkarotes olīveļļas
sāls
svaigi malti melnie pipari
svaigi kapāti pētersīļi
sarkanais čili
Pagatavošana
Sarkanās pupiņas noskalo zem ūdens un notecina.
Pupiņas kopā ar ķiploku, sāli, pipariem un olīveļļu liek blenderī un blendē, līdz masa ir viendabīga.
Ja pastēte šķiet pārāk bieza, pievieno nedaudz ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.
Pasniedz ar kapātiem pētersīļiem, čili un nedaudz olīveļļas. Ļoti labi garšo kopā ar kukurūzas čipsiem!
Komentāri: