SARKANO PUPIŅU PASTĒTE

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 450 g konservētu sarkano pupiņu
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari
  • svaigi kapāti pētersīļi
  • sarkanais čili

Pagatavošana

  1. Sarkanās pupiņas noskalo zem ūdens un notecina.
  2. Pupiņas kopā ar ķiploku, sāli, pipariem un olīveļļu liek blenderī un blendē, līdz masa ir viendabīga.
  3. Ja pastēte šķiet pārāk bieza, pievieno nedaudz ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.
  4. Pasniedz ar kapātiem pētersīļiem, čili un nedaudz olīveļļas. Ļoti labi garšo kopā ar kukurūzas čipsiem!