Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Salāti ar redīsiem, zemenēm un valriekstiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 paciņas salātu maisījuma (rukola,
jēra salāti
, sarkanais mangolds un spināti)
200 g valriekstu
300 g zemeņu
100 g redīsu
1 laims
olīveļļa
Pagatavošana
Bļodā ber 2 paciņas salātu.
Zemenes noskalo, sagriež šķēlītēs un pievieno salātiem.
Redīsus noskalo, sagriež šķēlītēs un pievieno salātiem.
Salātiem pievieno sakapātus valriekstus un laima sulu, visu sajauc ar olīveļļu.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Svaigu fenheļu salāti
Kvinojas salāti ar krāsnī ceptiem dārzeņiem un fetas sieru
Sulīgais burgers
Izraēļu salāti
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: