Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Salāti ar redīsiem, zemenēm un valriekstiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 paciņas salātu maisījuma (rukola,
jēra salāti
, sarkanais mangolds un spināti)
200 g valriekstu
300 g zemeņu
100 g redīsu
1 laims
olīveļļa
Pagatavošana
Bļodā ber 2 paciņas salātu.
Zemenes noskalo, sagriež šķēlītēs un pievieno salātiem.
Redīsus noskalo, sagriež šķēlītēs un pievieno salātiem.
Salātiem pievieno sakapātus valriekstus un laima sulu, visu sajauc ar olīveļļu.
Jūs varētu interesēt
Burkānu salāti ar mandarīniem un sēkliņām
Mandarīnu un pastas salāti ar kūpinātu vistu
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: