Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Salāti ar mango
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
1 nogatavināts mango
1 avokado
100 g mazo spinātu lapu
60 g kaltētu dzērveņu
50 g fetas siera
MĒRCEI
sula no 1 sarkanā apelsīna
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 ēdamkarote balzametiķa
sāls
pipari
Pagatavošana
Mango nomizo un sagriež kubiņos.
Avokado nomizo un sagriež plānās šķēlēs.
Fetas sieru sadrupina.
Spinātus kārto lielā bļodā vai šķīvī. Pāri liek mango un avokado gabaliņus.
Pāri ber žāvētas dzērvenes un fetas sieru.
Mazā bļodiņā pagatavo mērci, sajaucot kopā visas mērces sastāvdaļas.
Viegli, patīkama sabalansēta garša. Dzērvenes gan vispirms izkarsēju rumā.