Ratatouille ar kazas sieru

līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g mīkstā kazas siera
  • 1 baklažāns
  • 1 cukīni
  • 3 tomāti
  • 3 šalotes sīpoli
  • 3 paprikas – sarkana, dzeltena un zaļa
  • 5 daiviņas ķiploku
  • 2 zariņi svaiga timiāna
  • 20 g svaiga bazilika
  • 50 ml olīveļļas
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 sauja ciedru riekstu, ~ 30 g

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus nomizo un sagriež vienāda lieluma gabaliņos.
  2. Pannā uzkarsē olīveļļu. Dārzeņus apcep un uz nelielas liesmas pasautē, kamēr tie ir mīksti.
  3. Noslēgumā pievieno sasmalcinātus ķiplokus, timiānu un cukuru. Pēc garšas pievieno svaigi maltus melnos piparus un sāli.
  4. Pasniedz ar kazas sieru, dekorē ar bazilika lapiņām un ciedru riekstiem.