Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Pildīts spageti ķirbis
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 spageti ķirbis
60 g spinātu
150 g cietā tipa siera
1 vistas fileja
2 daiviņas ķiploku
70 ml saldā krējuma vai kokosriekstu piena
1 tējkarote sviesta
šķipsniņa muskatrieksta
sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Ķirbi pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklas, nedaudz apsāla un liek cepties krāsnī ~ 1 stundu, līdz ķirbis izcepies mīksts un viegli sadalāms šķiedrās ar dakšu.
Kamēr cepas ķirbis, uz pannas apcep smalkās strēmelēs sagrieztu vistas fileju. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Kad ķirbis izcepies, ar dakšu uzmanīgi izgrebj ķirbja mīksto daļu, lai veidojas garenas šķiedras, līdzīgas nūdelēm.
Kad tas izdarīts, nelielā katliņā izkausē mazliet sviesta, liek izgrebto ķirbi, spinātus, ceptos vistas filejas gabaliņus, muskatriekstu un sarīvētas ķiploka daiviņas. Iemaisa saldo krējumu un sieru. To var sadalīt pa porcijām vai likt atpakaļ izgrebtajā ķirbī.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: