Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Paniņās marinētas vistas filejas, grilētas un pasniegtas ar mango salsu
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
6 personām
Paniņas gaļu pārvērš. Tās marinādē gaļa kļūst mīksta un sulīga. Šī recepte lieliski noderēs ne tikai vistas filejām.
Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes olīveļļas un vēl mazliet cepšanai
1 citrons
3 daiviņas ķiploku
1 buntīte pētersīļu
1 tējkarote svaigi maltu melno piparu
2 tējkarotes jūras sāls
~ 500 ml paniņu
6 vistas filejas
1 dzeltenais tomāts
1 mango
Pagatavošana
Vistas filejas liek traukā. Pārkaisa ar smalki sakapātiem ķiplokiem, zaļumiem un citrona miziņu. Piespiež citronu sulu un nedaudz pārslaka ar olīveļļu.
Gaļai pārlej pāri paniņas un apmaisa, lai garšas sajaucas. Liek uz 12 stundām ledusskapī marinēties.
Pannā uzkarsē nedaudz olīveļļas. Vistas filejas izņem no marinādes, ļauj liekajam šķidrumam notecēt, un apcep uz mērenas uguns ~ 3 minūtes no katras puses. Ja gaļa vidiņā vēl liekas jēla, uzliek vāku un nedaudz pasautē.
Sagatavo salsu pasniegšanai. No mango nogriež mīkstumu un sablendē. Tomātu sagriež mazos kubiņos un sajauc kopā ar mango, pēc garšas pievienojot sāli un piparus. Gaļu pasniedz ar salātiem, klāt servējot salsu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: