Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Olu liķieris
Viegla
līdz 30 min
14 personām
Gards, klasisks un salds dzēriens svētkiem! #piegalda
Sastāvdaļas
aptuveni 2 litriem dzēriena
10 olas
125 g cukura
450 ml laba viskija vai ruma
400 ml saldā krējuma
400 ml piena
svaigi rīvēts vai malts muskatrieksts
ledus
Pagatavošana
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
Dzeltenumiem pievieno 80 g cukura. Ar mikseri sakuļ līdz viendabīgai, krēmīgai un gaiši dzeltenai masai.
Olu baltumiem pievieno 45 g cukura un sakuļ stingrās putās.
Dzeltenumu masai pievieno viskiju vai rumu un iemaisa.
Komentāri: