Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
No piparkūku mīklas izveido mazas bumbiņas, tās liek sagatavotajās formiņās.
Katrā mīklas bumbiņā izveido bedrīti, izmantojot ar miltiem klātu karoti, mīklas ruļļa rokturi utt. Pannu liek ledusskapī uz 10 minūtēm. Kad mīkla sastingusi un vēsa, pannu liek krāsnī un cep 8–12 minūtes. Ņem ārā no krāsns, ļauj tām pilnībā atdzist.
Krēmsieru saputo ar pūdercukuru, kanēli un sēkliņām no vaniļas pāksts. Masu pilda konditorejas maisiņā, tam nogriež galu, un siera masu pilda sagatavotajās piparkūku formiņās.
Pannu liek krāsnī un cep vēl 5–7 minūtes. Atdzesē, pirms ņem ārā no pannas. Dekorē ar kanēli vai muskavado cukuru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: