Kad no svētku galda palikusi pāri nedaudz kūpinātā vista, tad to ļoti labi var likt lietā un pagatavot šos supergardos salātus. Un noteikti pievienojiet arī mandarīna daiviņas, tas salātus padara sezonālus un vēl īpašākus!
Sastāvdaļas
150 g pastas
70 g mazo spinātu
100 g papriku
250 g kūpinātas vistas filejas
170 g konservētu mandarīnu daiviņu sīrupā
50 g Indijas riekstu
30 g terijaki mērces
30 g citrona vai laima sulas
1 daiviņa sakapāta ķiploka
1 tējkarote cukura
2 ēdamkarotes olīveļļas
šķipsna sāls
Pagatavošana
Pastu vāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, noskalo ar aukstu ūdeni, liek bļodā un sajauc ar olīveļļu.
Papriku sagriež kubiņos, kūpinātas vistas fileju ar dakšiņu sapluina strēmelēs un pievieno pastai.
Pastai pievieno mazās spinātu lapiņas, Indijas riekstus un nokāstas mandarīna daiviņas bez sīrupa.
Atsevišķā trauciņā sajauc terijaki mērci ar ķiploku, citrona vai laima sulu, cukuru un sāli.
Salātus pasniedz sajauktā veidā, mērci iejauc īsi pirms pasniegšanas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: