Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
MAKARONU SACEPUMS AR SIERU
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
300 g radziņu makaronu
200 g rīvēta ķirbja
200 g rīvēta Čedaras siera
200 g rīvēta Džiugas siera
MĒRCEI
1 ēdamkarote sviesta
2 ēdamkarotes miltu
2 tējkarotes kūpinātas paprikas pulvera
400 ml piena
200 g bekona
100 g rīvmaizes
Pagatavošana
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Bekonu smalki sakapā un sajauc ar ķirbi un izvārītajiem makaroniem.
Pagatavo mērci. Pannā izkausē sviestu un apbrūnina miltus, aktīvi maisot, pievieno pienu un karsē, līdz mērce sabiezē.
Rīvmaizi sajauc ar 50 g rīvēta Džiugas siera.
Makaroniem pievieno abu veidu sierus, paprikas pulveri un mērci. Visu kārtīgi samaisa un liek karstumizturīgā traukā, pārber ar rīvmaizi un cep 200 °C temperatūrā 20 minūtes.
Komentāri: