Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Liellopa steiks, šitaki, mazsālīti gurķu un fenheļa salāti
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
150 g gurķa
200 g steika
augu eļļa
50 g sviesta
100 g šitaki sēņu
50 g fenheļa
10 g cukura
10 ml etiķa
sāls
pipari
Pagatavošana
Gurķi plāni sagriež, pārkaisa ar sāli, ļauj 10 minūtes savilkties.
Uz sakarsētas pannas liek cepties steiku augu eļļā, pēc tam pievieno sviestu, sāli un piparus.
Kad steiks no vienas puses apcepts, to apgriež, pievieno pannai sagrieztas sēnes un viegli apcep, ik pa brīdim apmaisot ar koka karoti.
Kad steiks izcepts, ļauj tam brīdi atpūsties uz griežamā dēļa. Pa to laiku smalki sarīvē fenheli, pievieno gurķiem kopā ar cukuru un etiķi.
Kārto uz šķīvja salātus, steiku un pārber ar ceptām sēnēm.
Jūs varētu interesēt
Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku
Siltie sviesta pupiņu salāti ar vistu akniņām un paipalu olām
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: