Lielā kartupeļu pankūka

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 2 lieli kartupeļi
  • 150g kūpināta bekona
  • 6 šampinjoni
  • šķipsniņa sāls
  • eļļa cepšanai
  • 1 ola
  • salātu mix
  • pāris ķirštomāti

Pagatavošana

  1. kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Uz nelielas pannas apcep bekona šķēles un atliek malā. Bekona taukos apcep sēņu šķēlītes.
  3. Apceptām sēnēm pāri kārto sarīvēto kartupeļu masu un izlīdzina pa visu pannu. Cep, līdz kartupeļi viegli zeltaini.
  4. Lai veiksmīgi apmestu pankūku otrādi, pāri pannai liek palielu šķīvi un apmet pannu otrādi, tā, lai pankūka piezemētos uz šķīvja. To pašu atkārto, lai apceptu pankūkas otru pusi.
  5. Gatavu pankūku liek uz šķīvja, pāri kārto bekona šķēles, 1 ceptu olu un salātus ar ķirštomātu pusītēm.