Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Lielā kartupeļu pankūka
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
2 lieli kartupeļi
150g kūpināta bekona
6 šampinjoni
šķipsniņa sāls
eļļa cepšanai
1 ola
salātu mix
pāris ķirštomāti
Pagatavošana
kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
Uz nelielas pannas apcep bekona šķēles un atliek malā. Bekona taukos apcep sēņu šķēlītes.
Apceptām sēnēm pāri kārto sarīvēto kartupeļu masu un izlīdzina pa visu pannu. Cep, līdz kartupeļi viegli zeltaini.
Lai veiksmīgi apmestu pankūku otrādi, pāri pannai liek palielu šķīvi un apmet pannu otrādi, tā, lai pankūka piezemētos uz šķīvja. To pašu atkārto, lai apceptu pankūkas otru pusi.
Gatavu pankūku liek uz šķīvja, pāri kārto bekona šķēles, 1 ceptu olu un salātus ar ķirštomātu pusītēm.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: