Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Saldos kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos, liek cepamajā pannā, apslaka ar eļļu un liek cepties krāsnī 25 minūtes.
Kuskusu liek bļodā un aplej ar vārošu ūdeni un 1 ēdamkaroti olīveļļas. Pagaida pāris minūtes, kamēr viss ūdens uzsūcies, un ar dakšiņu kuskusu viegli samaisa.
Pētersīļus smalki sakapā, fetas sieru sadrupina.
Bļodā pie kuskusa pievieno ceptos saldā kartupeļa gabaliņus, pētersīļus, fetu, kaltētos ķiršus. Apslaka ar atlikušo olīveļļu un citronu sulu, pievieno sāli un piparus, visu samaisa un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: