Kūpinātu foreli atdala no asakām, saplūkājot mazākos gabalos, ko varēs kārtot kārtās.
Pagatavo mērci. Sagriež marinētos gurķus, sajauc ar mārrutkiem, majonēzi un zaļumiem.
Bļodā vai stikla cepamajā traukā salātus kārto slāņos: kartupeļi, burkāni, bietes, kūpināta forele, mērce, kartupeļi, bietes, mērce.
Pa virsu kārto uz pusēm pārgrieztas vārītas paipalu olas. Tās iesaku vārīt tieši 3 minūtes no ielikšanas verdošā ūdenī līdz ielikšanai ledaini aukstā ūdenī. Pa virsu vēl uzkaisa tikko kapātus maurlokus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: