Sagatavo kūkas pamatni: uz rupjās rīves sarīvē cepumus, tiem pievieno izkausētu sviestu, un visu samaisa viendabīgā masā.
Veidni ietauko un ieklāj cepumu masu. Izlīdzina.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 °C temperatūrai un liek cepties pamatni. Cep ~ 10 minūtes.
Olu dzeltenumus, iebiezināto pienu, laima sulu un saldo krējumu sakuļ viendabīgā masā. Kūkas apakšai no cepamā papīra izveido maliņas un uzlej pildījumu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: