Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
KRĀSNĪ CEPTA SELERIJA
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 selerijas saknes
2 ēdamkarotes valriekstu eļļas
sāls, svaigi malti melnie pipari
50 g valriekstu
1 ēdamkarote ābolu etiķa
svaigs timiāns
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 °C temperatūrai.
Selerijas saknes nomizo un sagriež neregulāras formas, bet līdzīga izmēra gabaliņos.
Cepamo pannu pārklāj ar cepamo papīru, uz tās kārto sagrieztos selerijas gabaliņus un valriekstus.
Visu pārslaka ar olīveļļu un garšvielām un viegli apmaisa.
Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 20–25 minūtes, līdz selerijas gabaliņi ir zeltaini brūni.
Siltās selerijās iemaisa ābolu etiķi, dekorē ar svaigām timiāna lapiņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: