Korejas dārzeņu pankūkas

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote Santa Maria Āzijas garšvielu vistas gaļas voka ēdienam
  • Santa Maria Āzijas saldā čili mērce
  • Santa Maria vasabi un sezama garšvielu maisījums
  • 150 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes kukurūzas cietes
  • 1 ola
  • 200 ml piena
  • 1 burkāns
  • 1/4 zaļā kāposta
  • 1/3 sarkanās paprikas
  • 1/3 zaļās paprikas
  • 1/3 dzeltenās paprikas
  • 1 čili pipars
  • buntīte loku
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus sagriež plānos stienīšos. Pievieno palielos gabalos sagrieztus lokus.
  2. Atsevišķā bļodā ber miltus, cepamo pulveri un kukurūzas cieti. Pievieno Santa Maria vistas gaļas voka garšvielas, olu un pienu, un visu kārtīgi samaisa.
  3. Mīklas masai pievieno sagrieztos dārzeņus, un visu vēlreiz samaisa.
  4. Mīklu sadala 4 vienādās daļās. Pankūkas cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  5. Pagatavo mērci. Bļodiņā sajauc čili mērci, sojas mērci un sezama garšvielas.