Mīklai:
Vaniļas mērcei:
Maizes šķēles liek bļodā un pārlej ar pienu, atstāj uz 10 minūtēm.
Ābolus noskalo, nomizo, izņem serdes. Ābolus sagriež mazos gabaliņos.
Izmērcētajai maizei nospiež lieko pienu.
Maizes šķēles saspaida ar karoti.
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
Atsevišķā bļodā liek sviestu un cukuru un sakuļ līdz gaišai, gaisīgai masai.
Turpinot kulšanu, pievieno olu dzeltenumus.
Pievieno izmērcēto maizi, rozīnes, samaisa ar koka karoti, bet nekuļ.
Tad mīklai pievieno ābolus.
Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Kulšanas laikā pievieno šķipsniņu sāls.
Sakulto olbaltumu iecilā pudiņa mīklā.
Sagatavo veidni cepšanai, to ietaukojot ar sviesta piciņu un izkaisot ar mannas putraimiem. Veidnē lej mīklu, izlīdzina virsu, uzkaisa kanēli, cukuru un cep 30-40 minūtes līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī.
Pudiņu pasniedz, pārlietu ar vaniļas mērci.
If you are taking buy cialis shop tadalafil as needed, it is not for regular use.