Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Kivi, rikotas siera un vaniļas pīrāgs
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
3 personām
Sastāvdaļas
4 kivi
200 g pašbriestošo miltu
250 g rikotas siera
130 g cukura
2 olas
60 ml
Extra virgin
olīveļļas
1 laims
15 g vaniļas cukura
6 g cepamā pulvera
20 g pūdercukura
Pagatavošana
10 porcijām
Rikotas sieru sakuļ kopā ar olām un cukuru. Turpinot kult, lēnām pievieno olīveļļu.
Miltiem pievieno šķipsnu sāls, vaniļas cukuru un cepamo pulveri.
Nomizo kivi, pusi sagriež 0,5 cm plānās šķēlēs, pārējo sagriež smalkos gabalos.
Maigi sajauc miltus ar rikotas masu, beigās iecilā kivi, un lej mīklu ar sviestu ietaukotā 22 cm/dm kūku formā. Virsū liek kivi šķēles.
Cep pīrāgu 175
°
C temperatūrā 35–40 minūtes vai līdz pīrāga viducī iedurts koka irbulis nāk ārā tīrs.
Pasniedz siltu ar saldējumu un pūdercukuru.
Jūs varētu interesēt
Pikantais sviesta pupiņu smēriņš ar tortiljas čispiem
Zaļās vasaras maizītes
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: