Kartupeļu uzkodas: jaunie kartupelīši ar skābo krējumu un siļķu gabaliņiem

Viegla
līdz 1 h
1 personām

Sastāvdaļas

  • 20 jaunie kartupelīši
  • skābais krējums
  • sālīta siļķe
  • zaļumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus noskalo un novāra ar visu mizu. Atdzesē un pārgriež uz pusēm.
  2. Uz katras kartupeļu pusītes uzliek skābo krējumu.
  3. Siļķi sagriež nelielos gabaliņos un liek uz kartupeļu pusītēm. Dekorē ar zaļumiem – lociņiem, dillēm.

Komentāri:

  • manpatīkgatavot saka:

    Superīgākā uzkoda!! Uz galda, māla šķīvī izskatījās ļoti labi un protams ka visiem arī garšoja, šis latviešu tradicionālais ēdiens. Nākamreiz krējuma vietā biezpienu var palikt 🙂

    Paldies!