pēc izvēles:
Burkānus nomizo, sagriež mazos gabaliņos.
Pupiņas, ja tās ir svaigas, sagriež 3 daļās. Ja pupiņas ir saldētas tās vairāk nesmalcina.
Burkānus un pupiņas liek verdošā ūdenī un vāra 15 minūtes, līdz dārzeņi ir gandrīz mīksti. Kad visi dārzeņi ir uzvārīti, notecina ūdeni un ļauj tiem atdzist.
Vārītos kartupeļus nomizo.
Nomizotos kartupeļus sagriež 1,5 cm lielos gabalos (lielākos nekā burkāni).
Visas sagatavotās sastāvdaļas liek lielā bļodā, pievieno majonēzi, eļļu, sīpolus, pētersīļus, sāli un piparus pēc garšas.
Visu samaisa kopā. Trauku pārvelk ar pārtikas plēvi un līdz pasniegšanas brīdim tur ledusskapī.
Komentāri: