Labāk pazīstama kā Našķoties Zane. 2019. gada Zane sarakstīja savu pirmo grāmatu “Našķoties”, kas izrādās konkrētā gada pirktākās grāmata Latvijā. Zanes receptes visbiežāk ir vienkāršas, viegli atkārtojamas un tādas, kas vienmēr izdosies. Tipiskākie ēdieni ir tieši komfortēdieni- gan sāļi, gan saldi.
KARTUPEĻU MIZIŅU ČIPSI
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
kartupeļi (precīzāk – tikai mizas)
sāls
eļļa fritēšanai
Pagatavošana
Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un nomizo.
Miziņas izklāj uz galda un ar tīru virtuves dvieli nedaudz nosusina, tad apber tās ar sāli un atkārtoti nosusina.
Katliņā uzkarsē eļļu, tad pa daļām tajā liek kartupeļu miziņas un gatavo brūnas.
Gatavās miziņas liek uz papīra dvieļiem, atkārtoti pārber ar šķipsniņu sāls un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: