Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Kale kāpostu spageti
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
500 g kale kāpostu
2 daiviņas ķiploku
sāls
svaigi malti melnie pipari
3 ēdamkarotes olīveļļas
80 g rīvēta Parmas siera
350 g Barilla spageti
Pagatavošana
Kale kāposta lapas atdala no stiebriem un rupji sakapā. Liek vārīties sālsūdenī uz vidēji augstas uguns aptuveni 10 minūtes. Nolej lieko šķidrumu, un kopā ar ķiploka daiviņām liek blenderī, pievienojot nedaudz sāls, maltus melnos piparus un olīveļļu. Sablendē līdz viendabīgai masai.
Spageti novāra aizbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, saglabājot glāzi novārītas pastas ūdens. Pastu nokāš un liek atpakaļ katliņā, pievienojot kale kāpostu mērci.
Visu uzsilda. Ja mērce šķiet par biezu, pievieno nedaudz no saglabātā pastas ūdens. Iemaisa Parmas sieru un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: