Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Māra Pole
Māra Pole, ēdienu un garšu entuziaste.
JOGURTA, OGU UN AUGĻU UZKODA
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
750 g grieķu jogurta
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
2 kivi, mizoti un sagriezti mazos gabalos
1 mango, mizots un sagriezts mazos gabalos
10 zemenes, sagrieztas mazākos gabalos
sauja melleņu
Pagatavošana
Palielā traukā (tādā, kas lien saldētavā) ieklāj cepamo papīru. Jogurtā iemaisa vaniļas ekstraktu, un to vienmērīgi ielej traukā.
Pa virsu liek ogas un augļus (šeit var ļauties eksperimentiem un izmantot savas mīļākās ogas un augļus).
Trauku liek saldētavā, un visam ļauj sasalt ~ 3–4 stundu laikā.
Ņem ārā, sagriež mazākos gabalos. Ja neēd uzreiz, glabā slēgtā traukā saldētavā līdz brīdim, kad kārosies ko garšu un reizē veselīgu.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Mencu aknu un ceptu kartupeļu salāti
Vaniļas meringi ar dzērvenēm un riekstiem
Kanēļa standziņas
Pikšas lazanja
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: