JOGURTA, OGU UN AUGĻU UZKODA

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 750 g grieķu jogurta
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 2 kivi, mizoti un sagriezti mazos gabalos
  • 1 mango, mizots un sagriezts mazos gabalos
  • 10 zemenes, sagrieztas mazākos gabalos
  • sauja melleņu

Pagatavošana

  1. Palielā traukā (tādā, kas lien saldētavā) ieklāj cepamo papīru. Jogurtā iemaisa vaniļas ekstraktu, un to vienmērīgi ielej traukā.
  2. Pa virsu liek ogas un augļus (šeit var ļauties eksperimentiem un izmantot savas mīļākās ogas un augļus).
  3. Trauku liek saldētavā, un visam ļauj sasalt ~ 3–4 stundu laikā.
  4. Ņem ārā, sagriež mazākos gabalos. Ja neēd uzreiz, glabā slēgtā traukā saldētavā līdz brīdim, kad kārosies ko garšu un reizē veselīgu.