Jaunlopa rulete ar plūmēm un priežu čiekuru mērci

Viegla
līdz 1 h
4 personām
jaunlopa rulete

Sastāvdaļas

  • 2 gabali jaunlopa šķiņķa
  • 100 g žāvētu plūmju
  • 1 burciņu priežu čiekuru sīrupa

Pagatavošana

  1. Plūmes aplej ar verdošu ūdeni un ļauj tām uzbriest, jaunlopa šķiņķus izklapē ar gaļas āmuru, uzber sāli un piparus un liek uzbriedušās plūmes.
  2. To visu satin ruletē, liek cepamajā pannā un lej pāri priežu čiekuru sīrupu. Liek krāsnī cepties uz 30 minūtēm 180 °C temperatūrā.
  3. Pēc cepšanas atpūtina 10 minūtes, griež šķēlēs un bauda siltu vai aukstu.

Komentāri: